Kontakt os +45 5885 3440

Aktuatorer

Andre dele

Batterier

Dæk

Dupsko, plastpropper og hætter

Fendere og fenderhjul

Gasfjedre

Gavlplader

Håndbetjeninger

Håndtag og beskyttere

Hjul

Hydrauliske pumper

Kabler

Kontrolbokse

Mekaniske kabler og wirer

Metaldele

Motorer og gear

Skinner og opsætningsmateriel

Skruer, bolte og befæstelse

Slanger

Speedere og joystick

Strømforsyninger og ladere

Styreprint

Værktøj

Betjeningspanel

Madraspumpe

Kemi

×
×

Nyheder 

Download den nye serviceapp

Vi har i Dansk Plejeteknik udviklet vores helt egen app. Den er lavet til at give vores kunder bedre muligheder for at kommunikere med os, om teknikere, reservedele, blå kasser osv. Så har i allerede en konto hos os, kan i med god grund downloade appen og gøre god brug af dens muligheder.

Jobopslag: Servicetekniker søges til opgaver på Sjælland

Lige nu søger Dansk Plejeteknik endnu en servicetekniker til at reparere og servicere hjælpemidler ude på de danske hospitaler og plejecentre. Læs hele opslaget her: https://danskplejeteknik.dk/servicetekniker-soges-til-sjaelland/

Nye ansatte i Dansk Plejeteknik

Vi starter et nyt år godt ud med tre nye kollegaer! Bertil udvider vores hold af serviceteknikere, Mads er startet som it-supporterelev, og Flemming tager plads i værkstedet. Vi glæder os til samarbejdet!

Dansk Plejeteknik sponsorerer Team Rynkeby

Dansk Plejeteknik er stolt sponsor til Team Rynkeby i 2022. Team Rynkeby kører til fordel for børn med kritiske sygdomme og støtter Børnecancerfonden og børnelungefonden. Læs mere her: https://www.team-rynkeby.dk/om-team-rynkeby

Årets Læreplads

Igår var vi til Awardshow på ZBC Erhvervsskole for at deltage i prisuddelingen til Årets Læreplads og Årets Innovative Læreplads. Vi var blevet indstillet af vores dygtige kontorelev Ditte, og selvom vi ikke løb med sejren, er vi meget stolte over indstillingen. Vi var også inviteret til prisuddelingen for at uddele prisen til dette års vinder af Årets Innovative Læreplads, da vi jo var de heldige vindere af Årets Innovative Læreplads 2020.

Vi er klar med endnu flere kurser!

Vil du lære mere om fejlfinding og reparation af hjælpemidler og blive tryg i bl.a.: De grundlæggende funktioner i de mest gængse styresystemer og nulstilling Om et hjælpemiddel skal til reparation eller om det er en brugerfejl Tips til fejlretning og udskiftning af sliddele Krav til eftersyn Gå til https://danskplejeteknik.dk/kursus/ for at læse mere og tilmelde dig.

Beskriv venligst kort, hvordan vi kan hjælpe dig ved at nævne ovenstående oplysninger for hver af de reservedele, du har brug for. Inkludér venligst så mange oplysninger som muligt.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Log ind

Ansøg om konto

Få en konto hos Dansk Plejeteknik og få adgang til

– At bestille reservedle

– Tilgå servicedata

– Følg dine reparationer