Kontakt os +45 5885 3440

Aktuatorer

Andre dele

Batterier

Dæk

Dupsko, plastpropper og hætter

Fendere og fenderhjul

Gasfjedre

Gavlplader

Håndbetjeninger

Håndtag og beskyttere

Hjul

Hydrauliske pumper

Kabler

Kontrolbokse

Mekaniske kabler og wirer

Metaldele

Motorer og gear

Skinner og opsætningsmateriel

Skruer, bolte og befæstelse

Slanger

Speedere og joystick

Strømforsyninger og ladere

Styreprint

Værktøj

Betjeningspanel

Madraspumpe

Kemi

×
×
Skal vi renovere dine reservedele?
Dansk Plejeteknik sælger renoverede reservedele til hjælpemidler og plejeteknisk udstyr

Siden firmaet blev grundlagt for to årtier siden, har vi investeret i at arbejde mod en grønnere arbejdsgang, i Dansk Plejeteknik har vi et ‘Blå Kasse’ koncept. Den blå kasse er en certificeret blå FN-kasse, som fyldes med defekte reservedele på vores kundes værksted. Når kassen er fyldt, afhenter vi den, eller den sendes med pakkepost til os. Vi renoverer reservedelene uanset fabrikant, model og type på vores værksted og returnerer kassen til kunden igen med renoverede reservedele. 

Hos Dansk Plejeteknik bliver alle udskiftede komponenter og affald, produceret i forbindelse med reparation af reservedele, altid sorteret og genanvendt. De blå kasser står hos vores kunder på de danske hospitaler og hjælpemiddeldepoter. Ordningen fungerer smidigt og effektivt, samt sparer de tekniske afdelinger for at købe nye dyre reservedele.

Vil i have en blå

kasse?

Kontakt os på +45 5885 3440 og hør nærmere om det er muligt at få en blå kasse til jeres værksted.

Vi renoverer styrebokse, aktuatorer, håndbetjeninger, pumper m.m.

Vi renoverer produkter fra Linak, Guldman, Ergolet, KR Hospitalsudstyr, Liko, Invacare, Handicare med mere. Vores folk på værkstedet er specialister inden for deres felt og sætter stor ære i at forlænge levetiden på hjælpemidler. Vi arbejder altid ud fra økonomisk gevinst for vores kunde og ikke mindst miljøet. En renoveret reservedel koster maksimalt 50% af nyprisen, og returneres så god som ny til vores kunder. Kræver renoveringen udskiftning af størsteparten af de oprindelige dele for at fungere igen, kalder vi det genopbyg, og her er maksimumprisen 75% af nypris.

 

Vi afprøver, funktions- og sikkerhedstester samt sporer alle reparationer. Sammen med vores garantiforpligtigelse på ét år, har vores kunder sikkerhed for, at renoverede reservedele fungerer akkurat som, hvis du havde købt nye. Vores kunder ude i de danske regioner og kommuner får renoveret størstedelen af deres reservedele i stedet for at smide dem som miljøskrot i containeren. Det er god forretning; både for vores kunder og miljøet.

Vil du bestille reservedele?

Kontakt vores kundeservice eller gå til vores webshop

Kundeservice

Casper Steenholdt
support@danskplejeteknik.dk

+45 5885 3440

Ved at handle renoverede reservedele gennem Dansk Plejeteknik, er du en del af den cirkulære økonomi og bidrager til at reducere CO2 udslippet. Vi er stolte af vores arbejdsgang, som både betaler sig på pengepungen og miljøregnskabet. Under renoveringen af en reservedel lægger vi vægt på sporbarheden af vores renoveringer samt sikrer vores kunder, at de modtager en reservedel, som er lige så funktionel som en ny. Vi samarbejder med de danske hospitaler, sygehuse og plejehjem og sammen sikrer vi miljørigtig genanvendelse af reservedele gennem vores blå kasse koncept.  

Skal vi renovere dine reservedele?

Siden firmaet blev grundlagt for to årtier siden, har vi investeret i at arbejde mod en grønnere arbejdsgang. I Dansk Plejeteknik har vi et ‘Blå Kasse’ koncept. Den blå kasse er en certificeret blå FN-kasse, som fyldes med defekte reservedele på vores kundes værksted. Når kassen er fyldt, afhenter vi den, eller den sendes med pakkepost til os. Vi reparerer reservedelene uanset fabrikant, model og type på vores værksted og returnerer kassen til kunden igen. 

 

Hos Dansk Plejeteknik bliver alle udskiftede komponenter og affald, produceret i forbindelse med reparation af reservedele, altid sorteret og genanvendt. De blå kasser står hos vores kunder på de danske hospitaler og hjælpemiddeldepoter. Ordningen fungerer smidigt og effektivt, samt sparer de tekniske afdelinger for at købe nye dyre reservedele.

 

Vil I også have en blå kasse?

Kontakt os på +45 5885 3440 og hør, om det er muligt at få en blå kasse på jeres værksted.

 

Vi renoverer styrebokse, aktuatorer, håndbetjeninger, pumper m.m.

 

Vi renoverer produkter fra Linak, Guldman, Ergolet, KR Hospitalsudstyr, Liko, Invacare, Handicare med mere. Vores folk på værkstedet er specialister inden for deres felt og sætter stor ære i at forlænge levetiden på hjælpemidler. Vi arbejder altid ud fra økonomisk gevinst for vores kunde samt miljøet. En renoveret reservedel koster maksimalt 50% af nyprisen, men returneres så god som ny til vores kunder. Kræver renoveringen udskiftning af størsteparten af de oprindelige dele for at fungere igen, kalder vi det genopbyg, og her er maksimumprisen 75% af nypris.

 

Vi afprøver, funktions- og sikkerhedstester samt sporer alle reparationer. Sammen med vores garantiforpligtigelse på ét år, har kunderne derfor sikkerhed for, at renoverede reservedele fungerer akkurat som, hvis de havde købt nye. Vores kunder ude i de danske regioner og kommuner får renoveret størstedelen af deres reservedele i stedet for at smide dem i containeren. Det er god forretning; både for vores kunder og miljøet.

Beskriv venligst kort, hvordan vi kan hjælpe dig ved at nævne ovenstående oplysninger for hver af de reservedele, du har brug for. Inkludér venligst så mange oplysninger som muligt.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Log ind

Ansøg om konto

Få en konto hos Dansk Plejeteknik og få adgang til

– At bestille reservedle

– Tilgå servicedata

– Følg dine reparationer