Kontakt os +45 5885 3440

Kvalitetssikring

Erstatningsreservedele produceret af Dansk Plejeteknik følger Lægemiddelstyrelsens direktiver under Lov nr. 139 af 15. februar 2016 om medicinsk udstyr. Produkterne er CE-mærkede. CE-mærkning er dokumentationen for, at medicinsk udstyr opfylder den gældende EU-lovgivning og har gennemgået test for sikkerhed og ydeevne. Renoverede produkter renoveres ved brug af originale komponenter og undergår el-test IEC60601-1 samt mekanisk test via testanlæg for at sikre funktionalitet og kvalitet. 

 

Produktansvar

En producent af et hjælpemiddel kan ikke fravige produktansvaret som følge af montering af en renoveret reservedel eller erstatningsreservedel med mindre at defekten af hjælpemidlet beviseligt skyldes den specifikke renoverede reservedel eller erstatningsreservedel. I tilfælde af en defekt som beviseligt skyldes en renoveret reservedel eller erstatningsreservedel påtager Dansk Plejeteknik sig produktansvaret overfor kunden.

  

Garanti ved erstatningsreservedele

Dansk Plejeteknik yder et års garanti på alle erstatningsreservedele. Reservedelene er fremstillet i original kvalitet og er fabrikeret til de hjælpemidler, de påsættes. Reservedele er testet og kvalitetssikret gennem CE-mærkningen. Produkterne følger de krav, der stilles i Europæisk direktiv 93/42/CEE.

 

Garanti ved renoverede reservedele

Dansk Plejeteknik yder et års garanti på alle renoverede reservedele, da funktionaliteten sikres gennem el-test IEC60601-1samt mekanisk test på testanlæg. Renoverede reservedele returneres til vores kunder med samme funktionalitet som nye og kan genmonteres på hjælpemidlet akkurat, som var det en nyindkøbt reservedel.

 

Dansk Plejeteknik besidder over 20 års viden og erfaring inden for service og reparation på hjælpemidler, og den viden kommer vores kunder til gavn via vores høje supportniveau. Dansk Plejeteknik samarbejder med de danske hospitaler, sygehuse, institutioner og hjælpemiddeldepoter for at mindske mængden af elektronikskrot, som skyldes kassering af brugte reservedele. Ved at renovere reservedele og sende dem tilbage på hospitalerne, sygehusene m.v. til genanvendelse sikrer vi årligt, at tusind reservedele ikke kasseres. 

 

Kontakt os på +45 5885 3440
Step 1 of 2
Step 1 of 2

Login

Ansøg om konto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ut metus sed leo faucibus luctus a vel odio. Aliquam rhoncus, quam in suscipit malesuada, augue est facilisis orci, a convallis nisi lacus at tellus. Mauris finibus justo vitae enim ultricies, in viverra sem blandit. Praesent interdum est at metus ornare fermentum. Sed posuere consectetur ante, at suscipit nunc pretium accumsan. In hac habitasse platea dictumst. Vivamus tincidunt dictum nunc in tempus.