KONTAKT OS +45 5885 3440 eller skriv til os

Renovering / værksted

Dansk Plejeteknik A/S er specialiseret i renovering af plejetekniske reservedele, uanset fabrikat (se den komplette liste over produkter længere nede på siden). Igennem mere end 20 år har vi renoveret plejetekniske reservedele for landets hospitaler, kommunale depoter og plejehjem. Ved at benytte vores renoveringskoncept, opnår jeres organisation betydelige besparelser på indkøb af reservedele, da prisen er under 50% af nyanskaffelsesprisen. På alle reservedele, nye eller renoverede, medfølger 1 års garanti. Samtidig gør I miljøet en tjeneste, da I direkte medvirker til at nedbringe mængden af miljø- og elektronikaffald.

De blå kasser

Vi tilbyder en ordning, hvor I modtager en certificeret blå FN-kasse, der skal bruges til opbevaring af jeres defekte reservedele. Den er praktisk med låg og kan derfor sendes med pakkefragt til os, eller vi kan afhente den (bestil afhentning af blå kasse). På den måde bliver det nemt for jeres tekniker at gøre det rigtige for miljøet, uden ekstra arbejde i en travl hverdag. Ofte opbevares kassen i det lokale, som fungerer som værksted for jeres tekniker, og efterhånden vil den blive fyldt med reservedele, som skal repareres. Vi kommer med et fast aftalt interval og afhenter kassen samt sender tilbage efter reservedele er blevet reparerede. Vi har allerede vores blå kasser ude hos vores kunder på de danske hospitaler og hjælpemiddeldepoter, og ordningen fungerer smidigt og effektivt samt sparer de tekniske afdelinger for at købe nye dyre reservedele.

Mærkning, sporbarhed og test

For at gøre nemt, mærker vi reservedele, nye eller renoverede, med information om funktion f.eks. 'Kontrolboks til SB755, CB09' eller 'Aktuator(ryg) til SB910, LA31'. Det gør arbejdet nemmere for teknikeren, som står med flere enslignende produkter til sin rådighed. Ved at orientere sig på det påsatte label, findes bl.a. funktion, varenummer og garantiperiode, og produktet er sikret høj sporbarhed. 

 

Når Dansk Plejeteknik renoverer en reservedel, tester vi afslutningsvis funktionaliteten i vores test-setup. På den måde efterligner vi den belastning, som reservedelen arbejder med normalt. F.eks. hvis en aktuator skal kunne løfte 4000N, så tester vi med fysisk belastning på 4000N. Dermed oplever vi stort set aldrig garantireparationer, og vi tilbyder 1 års garanti på renoverede reservedele, præcis ligesom nye.

 

Mange års erfaring

Vores fintekniske værksted har særligt erfaring med kontrolbokse, aktuatorer og håndbetjeninger, men renoverer eller reparerer de fleste plejetekniske reservedele på markedet. Kan du ikke finde den type, du står og skal have renoveret/repareret, er du meget velkommen til at sende en forespørgsel til værkstedet via formularen, som tilgås via den grønne knap herunder. Alternativt er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 5885 3440.

 

SEND FORESPØRGSEL

 

Dansk Plejeteknik er specialister i renovering af følgende reservedele:

 

Aktuatorer og motorer fra f.eks. LINAK, Dewert/OKIN
Kontrolbokse, styringer og print f.eks. fra LINAK, Ergolet, Guldmann, Likorall, Invacare etc. 
Håndbetjeninger og betjeningspaneler f.eks. fra LINAK, Ergolet, Guldmann, Likorall, Invacare etc.  
Ladere
Batteripakker
Pumper til dynamiske madrasser
Hydrauliske pumper
Elektriske motorer til el-kørestole og el-scootere
Lydapperatur

Herunder har vi samlet en række billeder af de plejetekniske reservedele, vi oftest ser på vores værksted. Billederne viser kun en mindre del af de produkter, vi kan renovere. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 5885 3440. Vi har mange års erfaring og et indgående kendskab til de forskellige hjælpemidler på markedet, herunder også udgåede produkter.

 

Impulse S

 

Fyld den blå kasse - nemt og billigt, med 12 md. garanti.

 

 

Hjælp vores miljø - mindre elektronikaffald.  

 

​​​​​​


Kontrolbokse, print, aktuatorer, motorer, håndbetjeninger, betjeningspaneler, ladere, pumper til dynamiske madrasser, hydrauliske pumper, m.fl. 

 
Vi udfører professionel, sporbar renovering efter producenternes anvisninger. Vores mangeårige samarbejde med de førende producenter, herunder Linak, har gjort vores værksted i stand til løse særligt komplicerede opgave, herunder reparation af nye digitale kontrolbokse, print og betjeningspaneler.

 

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at tale med dig!

Ring til os: +45 5885 3440