Kontakt os +45 5885 3440

Kontorelev i administration

Dansk Plejeteknik søger en elev i administration til vores kontor i Høng.

Du vil i det daglige arbejde i team Salg og Indkøb, som håndterer alle kundeordrer, salg og indkøb hos leverandører. Du vil indgå i teamets daglige arbejde med fakturering, indkøb og økonomi. Du vil lære selvstændigt at stå for håndtering af kundeordrer fra kunder, som ringer ind. Det gælder opkaldet fra kunden, registreringen i systemet, til du finder varen på vores lager, pakker den og sender den afsted med fragtmanden og i sidste ende fakturerer kunden. Derudover, vil dine opgaver over elevtiden også inkludere personaleadministration, HR og kommunikation.  

I hele elevtiden vil du blive guidet og støttet af vores dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at levere kvalitet og fantastisk service i alle henseender. Vi er vant til at have elever og sætter tiden af til at oplære dig i alle opgaver og processer, og modsat forventer vi, at du tager opgaverne seriøst og bidrager som ligeværdig til, at hverdagen i teamet fungerer. 

Vi arbejder meget systematisk med registrering af alle virksomhedens aktiviteter i flere it-systemer, og du vil dagligt befinde dig i flere systemer, for at udføre dagens opgaver. 

Hvem er du?

• Du er i gang med eller har færdiggjort STX, HF, HTX, HHX eller EUX som kræves for at kunne begynde en kontoruddannelse.

• Du er nysgerrig, initiativrig og tager ansvar for dine arbejdsområder

• Du er god til at bruge IT-systemer til dokumentation

• Du er loyal, omhyggelig og venlig – også når opgaverne kræver lidt ekstra

• Du går på arbejde med en “jeg-gider-godt”-attitude og et godt humør

Elevpladsen ønskes besat snarest. Lyder det interessant for dig, bedes du sende dit CV med relevante karakterer (max 1 side) og ansøgning (max 1 side) til job@danskplejeteknik.dk med emnet: ”Elev administration”. Deadline for ansøgninger er 1. juli, men samtaler holdes løbende, og positionen besættes inden, hvis den rette kandidat findes. Du kan få yderligere oplysninger om elevpladsen hos Britt Andersen på tlf.: 9340 3440. 

Plejeteknik leverer produkter og serviceydelser til den danske hospitals- og plejesektor. Vi beskæftiger os med teknisk service, reparation og reservedele til hjælpemidler på plejehjem, hospitaler og hjælpemiddeldepoter samt underviser hjælpemiddelteknikere i reparation af hjælpemidler. Dansk Plejeteknik er eliteleverandør til den offentlige sektor. Virksomheden ligger i Høng på Sjælland, men vores kunder er i hele landet. Se www.danskplejeteknik.dk for at læse om virksomheden.

 Step 1 of 2
Step 1 of 2

Login

Ansøg om konto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ut metus sed leo faucibus luctus a vel odio. Aliquam rhoncus, quam in suscipit malesuada, augue est facilisis orci, a convallis nisi lacus at tellus. Mauris finibus justo vitae enim ultricies, in viverra sem blandit. Praesent interdum est at metus ornare fermentum. Sed posuere consectetur ante, at suscipit nunc pretium accumsan. In hac habitasse platea dictumst. Vivamus tincidunt dictum nunc in tempus.