Direktør med erfaring i teknologi og mennesker søges til virksomhed i vækst

Formår du at lede en virksomhed mod klare mål og fortsætte væksten?

Vil du stå i spidsen for at gøre Dansk Plejeteknik til Nordeuropas mest attraktive partner indenfor aftersales til hjælpemidler? Så er denne stilling måske lige noget for dig. Dansk Plejeteknik er en prisbelønnet virksomhed, som er respekteret for en innovativ og bæredygtig tilgang i forhold til at servicere landets hospitaler og kommuner.

Du skaber fælles retning

Vi søger en stærk og erfaren lederprofil, som kan lede en familieejet virksomhed og samtidig arbejde tæt sammen med en aktiv bestyrelse. Du får til opgave at styrke vores position som den mest bæredygtige og innovative aktør inden for komponentrenovering, salg af reservedele samt service af hjælpemidler.

Med reference til ejere/bestyrelse får du ansvaret for den daglige drift og forbedring af driftsresultater år for år. Du får ansvar for den fremtidige udvikling af nye aktiviteter i virksomheden, aktiviteter som du vil blive målt på. Der vil deslige være en fremtidig opgave omkring Best Practice ift. samarbejde og koordinering med kollegaer i en selvstændig svensk afdeling.

Du skal fortsætte den igangsatte rejse som teknologiledende spiller for aftersales-løsninger i hjælpemiddelbranchen.

Du får ansvar for at videreudvikle og implementere virksomhedens forretningsstrategi i samarbejde med ejere/bestyrelse og dit team af dygtige koordinatorer.

Du bliver overordnet ansvarlig for virksomhedens fire nuværende forretningsområder: Team Teknisk Service, Team Reservedele (herunder værksted), Team Viden & Udvikling samt Team Salg & Indkøb. Hertil kommer de nye aktivitetsområder, som etableres i de kommende år. Du får de fire dygtige teamkoordinatorer i direkte reference.

Din succes måles på:

  • At du kan samle og udvikle organisationen samt styrke samarbejdet på tværs af organisationen. Der fokuseres på arbejdsglæde og motivation, samt en række KPI’er.
  • At kunne opnå sund vækst i omsætning og indtjening år efter år for de enkelte forretningsområder.
  • At kunne etablere en solid platform for fremtidig vækst via en kompetent og fleksibel organisation.
  • At kunne skabe gode kundeoplevelser med høj kundetilfredshed og loyalitet som resultat.
  • At kunne udvikle nye forretningsområder og udnytte nyeste digitale værktøjer.
  • At du er en beslutsom, pålidelig og empatisk leder for alle virksomhedens medarbejdere.

Stærk og synlig lederprofil

Du har indgående erfaring fra en lignende stilling i branchen eller anden teknologiorienteret virksomhed. Du har indgående erfaring med driftsøkonomi, administration, kommunikation, markedsføring og salg. Du er god til at se forretningsmuligheder samt til at strukturere og udnytte disse.

Du har en relevant uddannelse som f.eks. produktions- eller maskiningeniør. Du har styrket din baggrundsuddannelse gennem tilvalg af f.eks. erhvervsøkonomi og organisationsledelse for derved at kunne demonstrere synergierne mellem teknologi, ledelse og økonomi.

Du er en stærk leder med en naturlig gennemslags- og handlekraft, som går forrest og evner at få dine medarbejdere med dig via dine lederevner. Du skaber værdifulde relationer eksternt og internt.

Da en væsentlig del af virksomhedens målsætninger og drift baserer sig på bæredygtighed og cirkulær økonomi, skal dette område have din interesse, og du vil blive målt på dette.

Du kan se frem til en rolle i en organisation fyldt med passion og interesse for udvikling, hvor ambitionerne er til stede i forhold til at vækste og udnytte markedspotentialet.

Vi forventer, at du hurtigt vil være i stand til at kunne overtage roret, men du får den sparring og introduktion, som det kræver at kunne indtræde i en kompleks lederstilling i en fremadstormende vækstvirksomhed. Mulighed for sammensætning af endelig lønpakke, baseret på kompetencer og erfaring.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør/bestyrelsesmedlem Niels Mads Nielsen på 2880 3440 eller bestyrelsesformand Klaus Peter Nielsen på 2248 3612.

Lyder stillingen interessant for dig, bedes du sende dit CV og ansøgning til job@danskplejeteknik.dk senest 21/2-2021. Samtaler holdes løbende.