Kontakt os +45 5885 3440

 

Dansk Plejeteknik søger studerende til at skabe videndelingsnetværk

 

Vil du være med til at skabe rammerne for et spændende netværk til videndeling?  Så bliv en del af holdet i Dansk Plejeteknik som praktikant. 

 

Dansk Plejeteknik har igennem det sidste halvandet år tilbudt kurser til vores kunder, som er de hjælpemiddelansvarlige ude på de danske hjælpemiddeldepoter, plejehjem og hospitaler. Dem vil vi gerne gøre endnu mere for ved at samle dem i et fælles netværk, som har fokus på videndeling i forhold til reparation af hjælpemidler. Netværkets formål er at samle vores kunder og give dem et sted, hvor de kan søge viden, dele viden, få oplevelser samt gå til for at finde informationer omkring branchen.

 

Du vil i det daglige søge at skabe dette netværk ved at tage kontakt til vores kunder samt sparre med vores kursusansvarlige i virksomheden. Sammen vil I bygge rammerne op for en god platform til videndeling og skabe spændende arrangementer til vores målgruppe.

 

Hvem er du?

  • Du er nysgerrig, initiativrig og ikke bange for at gribe telefonen for at finde den rigtige, der kan hjælpe dig videre i arbejdet
  • Du formår at omsætte din viden om kommunikationsteori til konkrete tiltag
  • Du er loyal, omhyggelig og venlig. Du besidder en “jeg-gider-godt”-attitude og et godt humør

Hvad tilbyder vi dig:

  • Sparringspartner under forløbet
  • Fleksibilitet i forhold til studie, familie og evt. fritidsjob
  • Praktisk erfaring og indflydelse på arbejdsopgaver efter interesser

Lyder det interessant for dig, bedes du sende dit CV (max 1 side) og ansøgning (max 1 side) til job@danskplejeteknik.dk med emnet: ”Praktik videndelingsnetværk” senest 30. maj 2020. Du kan få yderligere oplysninger om praktikpladsen hos Britt Andersen på tlf.: 9340 3440.

Step 1 of 2
Step 1 of 2

Login

Ansøg om konto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ut metus sed leo faucibus luctus a vel odio. Aliquam rhoncus, quam in suscipit malesuada, augue est facilisis orci, a convallis nisi lacus at tellus. Mauris finibus justo vitae enim ultricies, in viverra sem blandit. Praesent interdum est at metus ornare fermentum. Sed posuere consectetur ante, at suscipit nunc pretium accumsan. In hac habitasse platea dictumst. Vivamus tincidunt dictum nunc in tempus.