Dansk Plejeteknik søger MSK studerende til IOT-projekt

Dansk Plejeteknik har siden slut 2020 arbejdet på et IOT-projekt, som kobler sensorer op på batterier for at forlænge levetiden på hjælpemidler. Projektet er godt i gang, og sensoren er udviklet. Vi står nu foran at skulle teste sensoren ude hos vores kunder og omsætte dataen til visuel kommunikation.  

 

Vi mangler dig, som kan bringe projektet til næste fase. Opgaven består bl.a. af at skabe overblik og analysere den data, vi modtager fra sensorerne, så vi kan forbedre batteriers brug og levealder. Der vil være varierende opgaver inden for opsætning, markedsanalyser, miljøvurderinger og derudover vil du bistå i at få bragt projektet til afrapportering i samarbejde med koordinatoren for Viden & Udvikling.  

Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med Team Viden & Udvikling, samt vores direktør (også maskinmester), som kender projektet indgående og vil sætte dig godt ind i opgaven.

 

Dansk Plejeteknik har siden 1997 arbejdet med at renovere reservedele, en tilgang som vi er utrolig stolte af og som går i spænd med vores kunders ønske om at bruge grønnere leverandører. Derfor er dette projekt en forlængelse af vores ambition om at skabe et grønnere alternativ inden for hjælpemiddelbranchen.

Hvem er du?

·         Du går på maskinmesterskolen

·         Du er analytisk og god til at omsætte data til visuelle tiltag

·         Du formår at holde overblik, indsamle viden og bidrager med din egen viden i opgaverne

·         Du interesserer dig for projektledelse, elektronik og IT

·         Du er loyal, omhyggelig og venlig

·         Du besidder en “jeg-gider-godt”-attitude og et godt humør

 

Hvad tilbyder vi dig:

       Et spændende IOT-projekt, som er støttet af Miljøstyrelsen

       Dedikerede kollegaer, som også arbejder for projektet

       Fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemme eller her i Høng

       Praktisk erfaring i en levende virksomhed

”Jeg vil også kort lige benytte lejligheden til, at takke jer allesammen endnu engang, for at tage hånd om mig fra dag 1 under mit praktikforløb. I er alle savnet! – Forresten, så endte jeg faktisk også med et stort 12-tal i min hovedopgave. Så der skal lyde et kæmpe tak, for at I har givet mig god sparring og rådgivning omkring min uddannelse.”
Patrick, tidligere praktikant i Dansk Plejeteknik

 

Lyder det interessant for dig, bedes du kontakte Rasmus Egedal Lynge på 2880 3440 eller e-mail rel@danskplejeteknik.dk.