Kontakt os +45 5885 3440

El-kørestole
 
 
 
×
×

Dansk Plejeteknik søger IT-supporterelev til daglig support

 

Delaftale fra oktober 2020 til april 2021 

 

Har du styr på IT-opsætninger og er du skarp til at hjælpe andre, når IT’en driller? Er du dygtig til fejlfinding og god til selv at søge løsninger frem? Så er det dig, vi søger til at afhjælpe daglige udfordringer hos vores kollegaer.

Dansk Plejeteknik er en virksomhed, som er dybt afhængig af at vores IT fungerer, og derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere kan få hjælp til at løse eventuelle udfordringer med IT. Vi har en dygtig datatekniker, som skal være på skole over en længere periode, og derfor søger vi en dygtig elev til at varetage opgaveløsningen hen over efteråret og vinteren.

Du vil i det daglige arbejde med opsætninger til nye medarbejdere, køb af IT-udstyr, administrere adgange, supportere medarbejdere, arbejde på hjemmesiden, ansvarlig for alm. printere, 3D printere, labelprintere med videre.

Hvem er du?

  • Du har en naturlig interesse og evne inden for IT. Du er den, dine venner og familie ringer til, når de har brug for hjælp.
  • Du er bekendt med office-løsningerne til business samt formår at sætte dig ind i integrationen mellem økonomisystemer, opgavestyringssystemer og PIM-systemer
  • Du er loyal, omhyggelig og venlig. Du besidder en “jeg-gider-godt”-attitude og et godt humør

Hvad tilbyder vi dig:

  • En plads på holdet med dygtige og venlige kollegaer
  • En travl og lærerig hverdag
  • Praktisk erfaring og indflydelse på arbejdsopgaver efter interesser

Lyder det interessant for dig, bedes du sende dit CV (max 1 side) og ansøgning (max 1 side) til job@danskplejeteknik.dk med emnet: ”IT-supporterelev” inden 24. august. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Britt Andersen på tlf.: 9340 3440.

Step 1 of 2
Step 1 of 2

Log ind

Ansøg om konto

Få en konto hos Dansk Plejeteknik og få adgang til

– At bestille reservedle

– Tilgå servicedata

– Følg dine reparationer