KONTAKT OS +45 5885 3440 eller skriv til os

Reservedele

BEMÆRK: Hele vores omfattende katalog er ved at blive digitaliseret og der tilføres hele tiden flere produkter til denne side. Flere produktsider kræver login (tryk her).

Sådan gør du

Du finder reservedele til dine hjælpemidler, f.eks. din hospitalsseng fra Invacare, SB910, ved at anvende menuen i venstre side:
Tryk på 'Hospitalsseng' → 'Invacare' → 'SB910'. Du kan hele tiden sortere indholdet, ved at anvende funktionen 'TILPAS UDVALG'. På den måde kan du f.eks. se alle håndbetjeninger, til alle hjælpemidler samtidigt.

Attraktive priser

Dansk Plejeteknik kan levere reservedele til langt de fleste hjælpemidler, herunder hospitals- og plejesenge, behandlingsleje, loftlifte, mobil- og stålifte, el-kørestole, vendesystemer m.m. Vi leverer OEM- eller erstatningsreservedele fra Invacare, K.R. Hospitalsudstyr, Agitek, ArjoHuntleigh, Proton Carete, LINAK, DEWERT, CONSENS, OKIN, HAION, TENTE m.fl.

Da vi leverer til de fleste hospitaler, kommunale hjælpemiddeldepoter, plejehjem, handicapinstitutioner og andre institutioner for borgere med særlige behov, og dermed køber ind i store partier, kan vi ofte tilbyde reservedelene til en attraktiv pris. Tilmed mærker vi produkterne med information om funktion og hvilket hjælpemiddel de virker til, så du eller din kollega, hurtigt kan anvende reservedelen korrekt og komme videre med dagens opgaver.

Alle reservedele ét sted

Her på siden har vi samlet reservedelene til en lang række forskellige hjælpemidler, og sorteret dem i forhold til hvilket hjælpemiddel de virker til. På den måde har vi gjort det nemt for dig som har flere forskellige modeller og udstyr i funktion. Nu kan du finde reservedele til alle dine hjælpemidler ét sted.

I vores omfattende sortiment finder du håndbetjeninger, kontrolbokse, aktuatorer, hjul, diverse propper, plast- og metaldele og meget mere. Kan du ikke finde det du mangler, er du meget velkommen til at sende en forespørgsel via formularen, som tilgås via den grønne knap herunder. Alternativt er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 5885 3440.

 

SEND FORESPØRGELSE

 Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at tale med dig!

Ring til os: +45 5885 3440