Salg af reserve- og tilbehørsdele

Vores katalog indeholder de mest efterspurgte varer, men vi har meget mere end det. Hvis du ikke finder, det du søger i kataloget, ring 58853440.

Har du ofte brug for reservedele, kan du med fordel rekvirere vores store katalog eller hente det som PDF.

Du har også muligheden for at ombytte defekte dele til nyrenoverede dele, og her er en del penge at spare.

LÆS KATALOG
Reparation af reserve- og tilbehørsdele

Defekte reserve- og tilbehørsdele kan fremsendes til reparation. Vi giver 1 års garanti, hvilket er sikkerhed for kvalitet.

Vi udfører opretning, fejlfinding, elektronisk og mekanisk arbejde m.m. på vores elektroniske og mekaniske værksted. Der er fast bemanding på vores værksted, ligesom vi har forbedret vores komponentlager og opbygget nyt testudstyr.

For en glidende reparationsproces anbefaler vi vort “Blå-Kasse”-System: Hvis du løbende har mange reparationer, samler du delene i en speciel blå kasse, som vi på forhånd har leveret til dig. Når kassen er ved at være fyldt, sendes den til os i Høng, eller vi afhenter den, hvis vi er i nærheden. Herefter reparerer værkstedet delene inden for en uge. Kassen returneres herefter til dig.

Mange af vore kunder benytter sig allerede af dette system, da det sikrer dem en hurtig og effektiv reparation af beskadigede dele.

Hvis den fremsendte del ikke kan repareres, vil vi altid melde dette tilbage, og du vil have mulighed for at indkøbe en erstatningsdel.

Håndbetjeninger

se katalog

Ladere / stik v1

se katalog

Gasfjedre, pumper v1

se katalog

Mekaniske kabler/ wirer v1

se katalog

Styrebokse

se katalog

Batterier v1

se katalog

Hjul, dæk, slanger v1

se katalog

Skruer, bolte v1.1

se katalog

Actuatorer / motorer v2

se katalog

El-kabler v1

se katalog

Dupper, håndtag, stilleben

se katalog

Andre dele, sliddele v1.1

se katalog