Familievirksomheden Dansk Plejeteknik A/S får ny ledelse.

Niels Mads Nielsen, søn af Susanne og Ove Peter Nielsen, er efter flere års tilknytning til virksomheden blevet ansat som direktør. Niels Mads, som har en kandidatgrad i økonomi samt flere års ansættelse som organisationskonsulent i ryggen, tiltrådte stillingen pr. 01.01.16.

Susanne og Ove Peter Nielsen har begge valgt at gå ned i tid, men vil stadig varetage nogle funktioner i virksomheden, ligesom Niels Mads vil sparre og ideudvikle sammen med grundlæggeren Ove Peter Nielsen.

Samtidig med udnævnelsen af Niels Mads skifter Dansk Plejeteknik A/S også ejere. Den nye ejerkreds består af Rikke-Louise Mikkelsen, Klaus Peter Nielsen og direktør Niels Mads Nielsen; alle tre børn af Susanne og Ove Peter Nielsen. Med overtagelse af ejerskabet følger også, at alle tre indtræder i bestyrelsen. Ændringerne medfører umiddelbart ingen større forandringer for vores kunder og samarbejdspartnere.

Den ny bestyrelse: Klaus Peter Nielsen, Rikke-Louise Mikkelsen og Niels Mads Nielsen (set fra venstre)

Den ny ejerkreds & bestyrelse: Klaus Peter Nielsen, Rikke-Louise Mikkelsen og Niels Mads Nielsen (set fra venstre)